Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op zaterdag 18 november is het zover… Dan brengen Sinterklaas en de Pieten weer een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Vier op zaterdag 28 oktober van 12.00 - 16.00 uur Halloween in Terwijde en los het Mysterie van Terwijde op!
Op 9 september organiseren we Burenlunch Terwijde, een evenement om van te smullen. Van 11.00 tot 15.00 uur verwelkomen we jullie graag voor een middag vol gezelligheid en leuke activiteiten in het centrum!
Nadat we de moeders eerder dit jaar in de watten hebben gelegd met exclusieve knipkorting, is het nu de beurt aan de vaders! De knipflyer wordt nu verspreid in de omgeving…
Geef jouw vader op voor het Vaderdag Prijzenfestival en hij maakt direct kans op een Kamado XL BBQ of één van de andere 99 prijzen!
Koningsdag vier je ook dit jaar weer in Winkelcentrum Terwijde! Verzamel al je verkoopspulletjes, reserveer een plekje op de Kindervrijmarkt en doe mee met alle feestelijke activiteiten!
Eid al-Fitr is in zicht en a.s. zaterdag 15 april worden alvast de eerste inkopen gedaan om dit feestelijke moment te kunnen vieren! Daarom trakteren wij al onze bezoekers deze dag op 'groeipapier'... Jazeker, groeipapier! Lees snel verder.
Het paasweekend staat voor de deur! Om dit te vieren, brengt de Paashaas a.s. zaterdag 8 april tussen 12.00 - 16.00 uur een bezoekje aan Winkelcentrum Terwijde!
Zaterdag 24 december brengt de Charles Dickens kerstband een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Aanstaande zaterdag 17 december staat er van 12.00 tot 16.00 uur een levensgrote snowglobe in het centrum én trakteren we op een overheerlijke winterse traktatie!
Op zaterdag 12 november brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Ook dit jaar verandert Winkelcentrum Terwijde in een angstaanjagend Halloween winkelcentrum... Op zaterdag 29 oktober van 12:00 - 16:00 uur kan je namelijk meedoen aan de Terwijde griezeltocht!
1 van 7