Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Geef jouw vader op voor het Vaderdag Prijzenfestival en hij maakt direct kans op een Kamado XL BBQ of één van de andere 99 prijzen!
Koningsdag vier je ook dit jaar weer in Winkelcentrum Terwijde! Verzamel al je verkoopspulletjes, reserveer een plekje op de Kindervrijmarkt en doe mee met alle feestelijke activiteiten!
Eid al-Fitr is in zicht en a.s. zaterdag 15 april worden alvast de eerste inkopen gedaan om dit feestelijke moment te kunnen vieren! Daarom trakteren wij al onze bezoekers deze dag op 'groeipapier'... Jazeker, groeipapier! Lees snel verder.
Het paasweekend staat voor de deur! Om dit te vieren, brengt de Paashaas a.s. zaterdag 8 april tussen 12.00 - 16.00 uur een bezoekje aan Winkelcentrum Terwijde!
Zaterdag 24 december brengt de Charles Dickens kerstband een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Aanstaande zaterdag 17 december staat er van 12.00 tot 16.00 uur een levensgrote snowglobe in het centrum én trakteren we op een overheerlijke winterse traktatie!
Op zaterdag 12 november brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Ook dit jaar verandert Winkelcentrum Terwijde in een angstaanjagend Halloween winkelcentrum... Op zaterdag 29 oktober van 12:00 - 16:00 uur kan je namelijk meedoen aan de Terwijde griezeltocht!
Doe op zaterdag 13 augustus van 12.00 - 16.00 uur mee aan het Gouden Ballenbakspel en win!
Op donderdag 7 april vieren wij Wereld Gezondheidsdag in Winkelcentrum Terwijde! Na het publiceren van de Terwijde Gezondheidskrant, trekken wij dit thema door in het winkelcentrum met verschillende activiteiten.
Op vrijdag 24 december brengt de kerstmannenband een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Op zaterdag 13 november is Sinterklaas van 15.00 - 17.00 uur aanwezig in Winkelcentrum Terwijde. Sinterklaas zit op het podium klaar en kijkt er naar uit om de kleurplaten en vooral de verlanglijstjes van alle kinderen in ontvangst te nemen. Het bezoek van Sinterklaas vindt dit jaar op een andere manier plaats van in voorgaande jaren. Lees snel verder.
1 van 7