Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op maandag 3 en 17 oktober trakteren wij reizigers op het Terwijde station op een lekkere kop koffie; een goed begin van de werkweek! Op de beker staat een QR-code die toegang geeft tot exclusieve acties. Lees snel verder!
Doe op zaterdag 13 augustus van 12.00 - 16.00 uur mee aan het Gouden Ballenbakspel en win!
Koningsdag vier je ook dit jaar weer in Winkelcentrum Terwijde! Verzamel al je verkoopspulletjes, reserveer een plekje op de Kindervrijmarkt en doe mee met alle feestelijke activiteiten!
Op donderdag 7 april vieren wij Wereld Gezondheidsdag in Winkelcentrum Terwijde! Na het publiceren van de Terwijde Gezondheidskrant, trekken wij dit thema door in het winkelcentrum met verschillende activiteiten.
Op vrijdag 24 december brengt de kerstmannenband een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Op zaterdag 13 november is Sinterklaas van 15.00 - 17.00 uur aanwezig in Winkelcentrum Terwijde. Sinterklaas zit op het podium klaar en kijkt er naar uit om de kleurplaten en vooral de verlanglijstjes van alle kinderen in ontvangst te nemen. Het bezoek van Sinterklaas vindt dit jaar op een andere manier plaats van in voorgaande jaren. Lees snel verder.
Op zaterdag 4 september brengen Bart & Bibi van de BiBaboerderij (bekend van
Telekids) een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Op zaterdag 25 september van 16.00 – 20.00 uur vindt de Buurt BBQ Terwijde weer plaats in het winkelcentrum! Ook dit jaar ben je weer van harte welkom om samen met alle buurtgenoten én winkeliers van een gezellige en smakelijke middag te genieten!
Van zaterdag 15 mei t/m zaterdag 12 juni organiseren wij het Kras & Win Prijzenfestival in Winkelcentrum Terwijde! Bij besteding vanaf € 10,- bij één van de deelnemende winkeliers ontvang je 1 voucher!
Iedereen ontvangt tot woensdag 23 december bij iedere aankoop een sticker in de vorm van een kerstbal. Bij 3 kerstballen is de spaarkaart vol en maak je kans op een van de 50 spectaculaire prijzen!
Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij alle kindjes in Terwijde op zaterdag 5 december van 13.00 - 14.00 uur graag nog even wil spreken en daarom organiseren wij deze dag een Facebook Livestream met de Goedheiligman!
Ontvang een persoonlijke videoboodschap van de Terwijde pieten! Aanmelden kan tot 27 november.
1 van 6