Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op zaterdag 15 juni staan er tussen 12.00 - 16.00 uur reusachtige klimpalmbomen in het winkelcentrum!
Op zaterdag 11 mei staat de Nick JR. Playtrailer van 12.00 tot 16.00 uur in het centrum!
De inschrijving voor een plekje op de Kindervrijmarkt Terwijde 2024 is gesloten! Alle 200 plekjes zijn inmiddels vergeven. Kom zaterdag 27 april gezellig struinen over de vrijmarkt, geniet van gezellige muziek en ga de uitdaging aan op de Sweeper!
Op zaterdag 6 april brengen Chase & Marshall van Paw Patrol tussen 12.00 - 16.00 uur een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Ook dit jaar is iedereen weer van harte welkom op de Kindervrijmarkt Terwijde op zaterdag 27 april in Terwijde. Een plekje op de markt bemachtigen? De inschrijving start op woensdag 20 maart.
Op zaterdag 18 november is het zover… Dan brengen Sinterklaas en de Pieten weer een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Vier op zaterdag 28 oktober van 12.00 - 16.00 uur Halloween in Terwijde en los het Mysterie van Terwijde op!
Op 9 september organiseren we Burenlunch Terwijde, een evenement om van te smullen. Van 11.00 tot 15.00 uur verwelkomen we jullie graag voor een middag vol gezelligheid en leuke activiteiten in het centrum!
Nadat we de moeders eerder dit jaar in de watten hebben gelegd met exclusieve knipkorting, is het nu de beurt aan de vaders! De knipflyer wordt nu verspreid in de omgeving…
Geef jouw vader op voor het Vaderdag Prijzenfestival en hij maakt direct kans op een Kamado XL BBQ of één van de andere 99 prijzen!
Eid al-Fitr is in zicht en a.s. zaterdag 15 april worden alvast de eerste inkopen gedaan om dit feestelijke moment te kunnen vieren! Daarom trakteren wij al onze bezoekers deze dag op 'groeipapier'... Jazeker, groeipapier! Lees snel verder.
Het paasweekend staat voor de deur! Om dit te vieren, brengt de Paashaas a.s. zaterdag 8 april tussen 12.00 - 16.00 uur een bezoekje aan Winkelcentrum Terwijde!
1 van 7