Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

13 november - Sinterklaas komt naar Terwijde!

Op zaterdag 13 november is Sinterklaas van 15.00 - 17.00 uur aanwezig in Winkelcentrum Terwijde. Sinterklaas zit op het podium klaar en kijkt er naar uit om de kleurplaten en vooral de verlanglijstjes van alle kinderen in ontvangst te nemen.

Helaas is het, op last van de Burgemeester van Utrecht, nog niet mogelijk om een sinterklaasintocht te organiseren zoals wij die de afgelopen jaren kennen. Daarom gelden er op zaterdag 13 november dan ook een aantal regels:

- Alle aanwezigen dienen zich in een rij voor het podium op te stellen om vervolgens langs Sinterklaas te kunnen lopen om het verlanglijstje en de kleurplaat te kunnen overhandigen.

- De rij dient te allen tijde in beweging te zijn. Het is dus helaas niet mogelijk om bij Sinterklaas stil te staan om bijvoorbeeld een praatje te maken.

Waarom is dit?
Op last van de Burgemeester van Utrecht mogen er geen ouderwetse sinterklaasintochten worden georganiseerd in de gemeente waar men een QR-code moet laten scannen om binnen te komen. Dit om uitsluiting van bepaalde groepen te voorkomen.

Wat mag er wel?
De kinderen kunnen hun verlanglijstjes en kleurplaten afgeven aan Sinterklaas. Tijdens het wachten, zorgen wij voor een fantastisch sinterklaasfeest en delen de pieten overheerlijke pepernoten uit!

Namens Sinterklaas; graag tot ziens op zaterdag 13 november!