Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

19 september - Buurt BBQ Terwijde coronaproof!

In verband met de coronamaatregelen organiseren wij dit jaar de Buurt BBQ Terwijde coronaproof! Om er voor te zorgen dat we voldoen aan de voorgeschreven richtlijnen van het RIVM, werken we dit jaar met tijdsloten van twee uur. Tussen 14.00 – 22.00 uur vinden er vier verschillende shifts plaats, waarbij de shift van 14.00 – 16.00 uur speciaal is gereserveerd voor de kids!

Spaar van woensdag 26 augustus tot en met vrijdag 18 september gekleurde BBQ-stickers in Winkelcentrum Terwijde. Je ontvangt een BBQ-sticker bij iedere aankoop bij één van de winkeliers. Het winkelcentrum is opgedeeld in 3 gebieden. Op de achterkant van de spaarkaart kun je zien in welk gebied je de zwarte, groene en gele sticker ontvangt. Is je spaarkaart vol? Schrijf je dan in voor een tijdslot; geef hierbij aan met hoeveel personen je komt (maximaal 4) en met hoeveel huishoudens.

De shifts van 16.00 - 18.00 uur & 18.00 - 20.00 uur zitten vol. Voor de shift van 14.00 - 16.00 uur (speciaal voor kinderen) zijn er nog wel plekjes beschikbaar. Wil je op de wachtlijst worden geplaatst voor een shift die op dit moment vol zit óf wil je je last-minute opgeven voor de shift van 14.00 - 16.00 uur? Stuur dan een mailtje naar info@fanwork-events.nl. Je aanmelding is pas geldig op het moment dat je een reactie hebt ontvangen.

Gedurende de BBQ wordt iedereen gevraagd op zijn toegewezen plaats te blijven zitten; je kunt vanaf dat moment genieten van onze vrolijke bediening! Wij werken dit jaar met een vooraf vastgesteld menu en kleine tapas. Je kunt van te voren aangeven of je vegetarisch bent of allergieën hebt, dan zullen wij hier rekening mee houden.