Evenementen

Op zaterdag 22 september vindt tijdens Burendag de Buurt BBQ Terwijde 2018 plaats in Winkelcentrum Terwijde!
Is jouw vader de aller beste?! Doe dan samen met jouw vader mee aan het Vaderdag parcours in Winkelcentrum Terwijde! Ren onder andere samen met papa over de stormbaan en beantwoord spannende quizvragen! Het beste duo wint een fantastische beker en een cadeaucheque ter waarde van €50,- van een winkel in Winkelcentrum Terwijde!
Karin Slaugther komt tussen 14.00 en 15.30 uur naar Boekhandel KEES!
Yes! Zaterdag 26 mei is er weer Kinderwijde in Winkelcentrum Terwijde! Kinderen kunnen van 12:00 tot 17:00 uur lekker komen spelen.
Bewaar je kassabonnen en WIN een Cortina Mamafiets ter waarde van €729,- of één van de andere prijzen!!
Op vrijdag 27 april (09.00 - 13.00 uur) zal het een groot oranje feest worden in Winkelcentrum Terwijde!
Alle kinderen zijn tijdens Koningsdag welkom om een prachtig kroontje te knutselen bij Kinderwijde!
Yes! Zaterdag 14 april is er weer Kinderwijde in Winkelcentrum Terwijde! Kinderen kunnen van 12:00 tot 17:00 uur lekker komen spelen.
Pak je kleedje, je verkoopspulletjes en je oranje artikelen uit de kast, want we gaan weer Koningsdag vieren in Winkelcentrum Terwijde! Op vrijdag 27 april kun je genieten van een gezellige kindervrijmarkt en leuke shows op het Koningsdag Podium!
Zaterdag 31 maart is het Ei-Ei-Eindelijk Pasen in Winkelcentrum Terwijde! Er wordt een fantastisch paasfeest georganiseerd voor kinderen!
Wauw!! 2018 wordt een feest in Winkelcentrum Terwijde! Hierbij een globaal overzicht van alle evenementen van Winkelcentrum Terwijde in 2018. Je bent welkom!
Kom ook in 2018 spelen in Kinderwijde! Bekijk hier wanneer Kinderwijde plaatsvindt!
2 van 5