Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Zaterdag 24 december brengt de Charles Dickens kerstband een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Aanstaande zaterdag 17 december staat er van 12.00 tot 16.00 uur een levensgrote snowglobe in het centrum én trakteren we op een overheerlijke winterse traktatie!
Op zaterdag 12 november brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Ook dit jaar verandert Winkelcentrum Terwijde in een angstaanjagend Halloween winkelcentrum... Op zaterdag 29 oktober van 12:00 - 16:00 uur kan je namelijk meedoen aan de Terwijde griezeltocht!
Doe op zaterdag 13 augustus van 12.00 - 16.00 uur mee aan het Gouden Ballenbakspel en win!
Op donderdag 7 april vieren wij Wereld Gezondheidsdag in Winkelcentrum Terwijde! Na het publiceren van de Terwijde Gezondheidskrant, trekken wij dit thema door in het winkelcentrum met verschillende activiteiten.
Op vrijdag 24 december brengt de kerstmannenband een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Op zaterdag 13 november is Sinterklaas van 15.00 - 17.00 uur aanwezig in Winkelcentrum Terwijde. Sinterklaas zit op het podium klaar en kijkt er naar uit om de kleurplaten en vooral de verlanglijstjes van alle kinderen in ontvangst te nemen. Het bezoek van Sinterklaas vindt dit jaar op een andere manier plaats van in voorgaande jaren. Lees snel verder.
Op zaterdag 4 september brengen Bart & Bibi van de BiBaboerderij (bekend van
Telekids) een bezoek aan Winkelcentrum Terwijde!
Op zaterdag 25 september van 16.00 – 20.00 uur vindt de Buurt BBQ Terwijde weer plaats in het winkelcentrum! Ook dit jaar ben je weer van harte welkom om samen met alle buurtgenoten én winkeliers van een gezellige en smakelijke middag te genieten!
Van zaterdag 15 mei t/m zaterdag 12 juni organiseren wij het Kras & Win Prijzenfestival in Winkelcentrum Terwijde! Bij besteding vanaf € 10,- bij één van de deelnemende winkeliers ontvang je 1 voucher!
Iedereen ontvangt tot woensdag 23 december bij iedere aankoop een sticker in de vorm van een kerstbal. Bij 3 kerstballen is de spaarkaart vol en maak je kans op een van de 50 spectaculaire prijzen!
2 van 7