Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Inschrijven Winter Wonderland

Zaterdag 9 december - 11.00 – 18.00 uur

Op zaterdag 9 december wordt er een zeer gezellig Winter Wonderland event georganiseerd in winkelcentrum Terwijde. De smalle straatjes, de uitsluitend houten kersthuisjes, de gezellige verlichting en de sfeervolle muziek zorgen tezamen voor een gezellige kerstsfeer. Inspiratie voor dit nieuwe evenement is de drijvende Kerstmarkt in Leiden.

Bezoekers
Iedereen is welkom op deze gezellige dag en we verwachten ook dat er vele mensen zullen komen! Zo is er voorafgaand aan het evenement een consumentenactie waarbij mensen eenvoudig sparen voor een gratis hapje tijdens het Winter Wonderland evenement. Vooral in de omliggende wijken zal er veel aandacht worden besteed aan de publiciteit.

Er zal een veiling plaatsvinden, waarvan de opbrengst naar een goed doel zal gaan. Kinderen kunnen spelen, springen en knutselen in Kinderwijde.

Een houten kersthuisje huurt u voor € 60,- per dag. Dit is een introductiekorting, omdat het evenement dit jaar voor het eerst plaatsvindt. De normale prijs bedraagt € 150,- per dag.

Er is plaats voor 25 kramen. Na inschrijving krijgt u te horen of u toegelaten wordt. Doordat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, willen wij het aanbod goed op elkaar aan laten sluiten. In Winter Wonderland vindt men uitsluiten producten die te maken hebben met de winter eten en drinken.

Klik hier voor het inschrijfformulier