Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Rijnkennemerlaanontbijt

Zondag 2 juli - 10.00 uur

Op zondag 2 juli 2017 kan je weer aanschuiven aan het Rijnkennemerlaanontbijt! Kom je ook aan de langste ontbijttafel van Leidsche Rijn zitten? Smikkel en geniet met je buurtbewoners van een heerlijk ontbijt! Dit is het grootste ontbijt van Europa en wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemers van winkelcentrum Terwijde.

In 2015 schoven ruim 1.300 buurtbewoners aan en ook dit jaar kun je nog meedoen. Met je familie, je straat of misschien met je voetbal team. Is dat geen leuke seizoensafsluiter?

Inschrijven kan via de volgende link: https://ontbijt.jimbo.com/inschrijven/.

Tijdens het ontbijt ontvangen alle kinderen een kleurplaat. Deze plaat kan worden ingekleurd en als je de plaat ingeleverd bij de Albert Heijn Terwijde (tussen 2 en 9 juli 2017) kun je kans maken op een mooie prijs. Er zijn 3 leeftijdscategorieën: 0 t/m 4 jaar, 5 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. De drie mooiste tekeningen krijgen een leuke prijs.

Ook kun je via de Facebook pagina van Terwijde kans maken op een VIP arrangement bij het ontbijt. We mogen twee VIP tafels voor 6 personen elk weggeven. Snel naar Facebook dus.

 

Dit ontbijt is mede mogelijk gemaakt door winkelcentrum Terwijde, Albert Heijn Terwijde, bakkerij Neplenbroek, Keurslager Ton Oostveen, Welwonend Makelaardij, Pieter Vernooi Fruit, Fitland en verloskundige praktijk de Lekbrug. En natuurlijk door alle vrijwilligers van het Rijnkennemerlaanontbijt.