Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Sinds vrijdag 1 oktober 2021 is Gemma Verzuu-Roelen de nieuwe en trotse eigenaresse van Etos Verzuu Terwijde. Hiermee is een lang gekoesterde wens uitgekomen. Gemma droomde er al jaren van om ondernemer te worden en de kans om een eigen Etos filiaal te beginnen in haar eigen woonomgeving liet ze niet onbenut.
Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij niet-essentiële winkels. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden in Winkelcentrum Terwijde.
Vanaf woensdag 10 februari 2021 is het mogelijk om bestellingen bij niet-essentiële winkels af te halen. In dit bericht vind je een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Winkelcentrum Terwijde.
Door de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM hebben een aantal winkels noodgedwongen de deuren tot tenminste 19 januari moeten sluiten. Een groot gedeelte van de winkels in het winkelcentrum valt echter onder de categorie "essentiële winkels" en blijven dus gewoon geopend.
Dit jaar zag de Buurt BBQ in Winkelcentrum Terwijde er iets anders uit dan normaal, maar minder gezellig was het zeker niet. De bezoekers werden afgelopen zaterdag ontvangen in één van de drie verschillende tijdsloten. Even de handen desinfecteren, afstand houden en zoveel mogelijk op uw plaats blijven zitten was het devies van de organisatie. Er klonk gezellige muziek, er waren volop kinderactiviteiten en de bezoekers werden bediend door tal van vriendelijke dames. Heerlijke hapjes en drankjes werden geserveerd van o.a. De Driehoek, Bakkerij Neplenbroek, Fesleyen, Ideal Market, Sugar Lips en Slagerij Ton Oostveen. 
Ook de horeca opent op 2 juni haar deuren weer voor bezoek. De richtlijnen van het RIVM worden hierbij gevolgd.
Laat de producten van je favoriete winkeliers in Winkelcentrum Terwijde nu gratis thuis bezorgen met onze bezorgservice!
Omdat wij alle kinderen zo missen in Winkelcentrum Terwijde maak jij kans op één van de 50 Terwijde knutselpakketten!
Word Schoen- & Sleutelmakerij Terwijde de winnaar van de verkiezing "Schoenmakerij van het jaar 2020"?
De spaaractie voor gratis deelname aan de Buurt BBQ Terwijde 2019 is van start gegaan!
Mitra Rialto terwijde​ verandert van naam en formule!
Marcel van Vulpen, hét gezicht van Schoen- en Sleutelmaker Terwijde, is in de prijzen gevallen!
1 van 5