Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Ook dit jaar is iedereen weer van harte welkom op de Kindervrijmarkt Terwijde op zaterdag 27 april in Terwijde. Een plekje op de markt bemachtigen? De inschrijving start op woensdag 20 maart.
Utrecht, 25 januari 2022 – Vandaag opende vaste klant Lydia van der Steen de vernieuwde Albert Heijn in winkelcentrum Terwijde. De winkel is fors groter geworden en biedt nu veel meer verse producten. Albert Heijn Terwijde heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n 7.000 euro aan de voedselbank geschonken. “Heel fijn dat we deze organisatie extra hebben kunnen ondersteunen”, aldus supermarktmanager Jules van de Ven.
Vanaf morgen, zaterdag 15 januari, is het weer mogelijk om zonder afspraak te winkelen in Winkelcentrum Terwijde! Ook de contactberoepen openen de deuren weer voor bezoek.
Zondag 9 januari 2022 sluit de Albert Heijn aan het Ella Fitzgeraldplein 6 in winkelcentrum Terwijde om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt vervolgens ingrijpend verbouwd en flink vergroot. Ook krijgt de supermarkt het allernieuwste concept met extra aandacht voor vers en gemak. Op dinsdag 25 januari 2022 gaat om 11:00 uur Albert Heijn Terwijde weer open.
UPDATE - Winkeliers openen vanaf zaterdag 15 januari de deuren weer voor bezoek.

Vanaf maandag 20 december is het weer verplicht om bij niet-essentiële winkels te winkelen via het “click & collect” principe. Ook de winkeliers in Terwijde doen hier uiteraard enthousiast aan mee! Klik snel verder voor een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Winkelcentrum Terwijde.
Via onze Facebook en Instagram pagina maak je kans op een bezoek van de Kerstman en een overheerlijk kerstpakket bestaande uit producten van onze winkeliers.
Sinds vrijdag 1 oktober 2021 is Gemma Verzuu-Roelen de nieuwe en trotse eigenaresse van Etos Verzuu Terwijde. Hiermee is een lang gekoesterde wens uitgekomen. Gemma droomde er al jaren van om ondernemer te worden en de kans om een eigen Etos filiaal te beginnen in haar eigen woonomgeving liet ze niet onbenut.
Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij niet-essentiële winkels. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden in Winkelcentrum Terwijde.
Vanaf woensdag 10 februari 2021 is het mogelijk om bestellingen bij niet-essentiële winkels af te halen. In dit bericht vind je een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Winkelcentrum Terwijde.
Door de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM hebben een aantal winkels noodgedwongen de deuren tot tenminste 19 januari moeten sluiten. Een groot gedeelte van de winkels in het winkelcentrum valt echter onder de categorie "essentiële winkels" en blijven dus gewoon geopend.
Dit jaar zag de Buurt BBQ in Winkelcentrum Terwijde er iets anders uit dan normaal, maar minder gezellig was het zeker niet. De bezoekers werden afgelopen zaterdag ontvangen in één van de drie verschillende tijdsloten. Even de handen desinfecteren, afstand houden en zoveel mogelijk op uw plaats blijven zitten was het devies van de organisatie. Er klonk gezellige muziek, er waren volop kinderactiviteiten en de bezoekers werden bediend door tal van vriendelijke dames. Heerlijke hapjes en drankjes werden geserveerd van o.a. De Driehoek, Bakkerij Neplenbroek, Fesleyen, Ideal Market, Sugar Lips en Slagerij Ton Oostveen. 
Ook de horeca opent op 2 juni haar deuren weer voor bezoek. De richtlijnen van het RIVM worden hierbij gevolgd.
1 van 5