Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Click & collect in Terwijde; een handig overzicht!

Vanaf woensdag 10 februari mag je winkelen via het “click & collect” principe en daar doen onze winkeliers enthousiast aan mee! De rijksoverheid heeft hiervoor enkele spelregels opgesteld, waar zowel winkelier als klant zich aan dienen te houden. Hierbij een klein overzicht en hoe het click & collect’en in z’n werk gaat:

1. Doe op afstand thuis een bestelling bij een winkel.
2. Je ontvangt een bevestiging met een tijdslot wanneer de bestelling op te halen is. Er zit minimaal 4 uur tussen bestellen en ophalen.
3. De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie voor het veilig en vlot afhalen van de bestelling. Afhalen kan alleen binnen het tijdslot.
4. Kom in je eentje -en alleen als je klachtenvrij bent- de bestelling ophalen.
5. Winkelpersoneel zet de bestelling klaar en je haalt dit op bij de winkel.
6. Betalen doe je thuis vooraf, achteraf of zoveel mogelijk contactloos bij het afhalen.

Het zal in het begin misschien een beetje onwennig zijn, maar onze winkeliers helpen je graag op weg. Dus aarzel niet om contact op te nemen met jouw favoriete winkel en het lokaal winkelen een flinke boost te geven.

Wij hebben een overzicht gemaakt met de meest actuele dienstverlening van de winkeliers in het winkelcentrum; zo weet je precies welke dienstverlening de winkeliers op dit moment aanbieden. Klik op onderstaande link om het overzicht te bekijken:

Overzicht actuele dienstverlening Winkelcentrum Terwijde

Wij houden dit overzicht zo nauwkeurig mogelijk bij; het kan zijn dat bepaalde informatie onverhoopt toch niet klopt. Neem voor de meest actuele informatie altijd even contact op met de winkelier zelf.