Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Feestelijke heropening Albert Heijn Terwijde

Utrecht, 25 januari 2022 – Vandaag opende vaste klant Lydia van der Steen de vernieuwde Albert Heijn in winkelcentrum Terwijde. De winkel is fors groter geworden en biedt nu veel meer verse producten. Albert Heijn Terwijde heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n 7.000 euro aan de voedselbank geschonken. “Heel fijn dat we deze organisatie extra hebben kunnen ondersteunen”, aldus supermarktmanager Jules van de Ven.

Albert Heijn Terwijde is uitgebreid met de twee ernaast liggende units en omvat nu maar liefst zo’n 2.100 vierkante meter. Het is een zeer ruim opgezette winkel met brede gangpaden en overzichtelijk ingedeelde afdelingen. De eerste reacties van klanten op de vernieuwde supermarkt zijn positief. Jules van de Ven: “We krijgen veel complimenten over het moderne interieur en het grote assortiment. Ook vinden ze het prettig dat er nu veel meer daglicht in de winkel is.”

Gezond en lekker
Op het vernieuwde versplein vind je alles voor een gezonde en lekkere maaltijd. Er is keuze uit heel veel groente, fruit, verspakketten en maaltijdsalades. Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas en tapas. Nieuw zijn de vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels en gehaktballetjes. Ook kunnen klanten voortaan verschillende bevroren visproducten zoals garnalen, mosselen, inktvisringen en rivierkreeft in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen.

Pick Up Point
In Albert Heijn Terwijde wordt gebruik gemaakt van elektronische schapkaartjes en er hangen overal grote beeldschermen die informatie bieden over seizoensproducten en recepten. Het aantal zelfscankassa’s is uitgebreid naar 18. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. “Ook de Bonusstraat is overzichtelijk ingedeeld”, vertelt Jules van de Ven. “Zo kun je snel zien wat er in de aanbieding is.” De winkel beschikt over een Pick Up Point. Daar kunnen klanten boodschappen ophalen die ze online via ah.nl hebben besteld.

Albert Heijn aan het Ella Fitzgeraldplein 6 in Terwijde (Utrecht) is open op maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur, zondag van 10:00 tot 22:00 uur. De winkel is tijdelijk alle dagen tot 20:00 uur geopend. Er is gratis parkeergelegenheid.