Gevarieerd winkelaanbod
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Gemma Verzuu nieuwe eigenaresse van Etos in Winkelcentrum Terwijde

Sinds vrijdag 1 oktober 2021 is Gemma Verzuu-Roelen de nieuwe en trotse eigenaresse van Etos Verzuu Terwijde. Hiermee is een lang gekoesterde wens uitgekomen. Gemma droomde er al jaren van om ondernemer te worden en de kans om een eigen Etos filiaal te beginnen in haar eigen woonomgeving, liet ze niet onbenut. Gemma en haar man Mischa Verzuu zijn beiden geen onbekenden in het retaillandschap van Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn. Samen werkten ze jarenlang voor o.a. de Albert Heijn in De Meern en Vleuterweide. Met de laatstgenoemde supermarkt werden zij in 2015-2016 uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.

Gemma: “Ik heb enorm veel zin om mijn eigen Etos filiaal in Winkelcentrum Terwijde te starten en ik zit boordevol ideeën en plannen, waarvan een aantal al direct merkbaar zullen zijn. Ik ga namelijk starten met een aantal nieuwe productlijnen zoals bijvoorbeeld met Janszen - producten voor home, body & cadeau. En ik ga het assortiment uitbreiden qua make up, parfums en de Baby-VIB lijn (Very Important Baby).”  Tevens heeft Gemma een training “cadeaus inpakken” gevolgd. Voor iedere feestelijke gelegenheid ben je bij Etos Terwijde dus aan het juiste adres.
  
Lokaal ondernemen
Dat Gemma zelf in Terwijde woont, zorgt ervoor dat zij zich straks helemaal thuis gaat voelen in het hart van haar buurt. “Samen met mijn team zullen wij al onze gasten hartelijk ontvangen en er alles aan doen om aan de wensen te voldoen. Klantvriendelijkheid, een verrassend assortiment en een fijne beleving staan centraal”, aldus Gemma. Ze vervolgt: “Omdat ik zelf in Terwijde woon en zie hoeveel ouders er in de ochtend al op ons mooie winkelcentrum rondlopen heb ik besloten om per direct de openingstijden te verruimen. We zullen van maandag t/m zaterdag open zijn van 8:30 uur tot 18:30 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Kortom vanaf vandaag is iedereen meer dan welkom bij Etos Verzuu Terwijde op de Ella Fitzgeraldplein 3 in Winkelcentrum Terwijde.