




Bij Bakkerij Neplenbroek koop je geen standaard halfje wit. Gebak, koekjes, taarten, broden: alles is ambachtelijk bereid met volledig biologische ingrediënten. Van desem- en speltbrood, tot verse stroopwafels en crêpes.
- Ambachtelijke bakkerij en winkel in één pand
- Alleen biologische ingrediënten
- Proeven van allerlei broden
- Heerlijke koffie van versgemalen bonen
- En: ook op zondag geopend van 10-16 uur; dus altijd vers brood!
Zie hoe jouw brood wordt gemaakt!
Nieuwsgierig hoe een bakker zijn brood maakt? Kom kijken in deze gecombineerde bakkerij en winkel, en volg het bereidingsproces van deeg tot brood. Het pand: industrieel, betonnen vloeren, gestucte wanden, met de deegmachines en de stenen oven in het midden. Brood kopen is hier een belevenis.
Proef ons brood, drink verse espresso
Drink intussen een heerlijke Cook&Boon espresso uit de wereldse koffiemachine. En proef van de bijzondere producten die bakker Marchel Neplenbroek bereidt!
Wat de producten van Bakkerij Neplenbroek zo bijzonder maakt? “Ze worden volgens ambachtelijk recept met veel liefde gebakken in een grote stenen oven. Met de geur van vroeger, en de smaak van nu.”
Openingstijden
Maandag | 08:00 - 18:00 |
Dinsdag | 08:00 - 18:00 |
Woensdag | 08:00 -18:00 |
Donderdag | 08:00 - 18:00 |
Vrijdag | 08:00 - 19:00 |
Zaterdag | 08:00 - 17:00 |
Zondag | 10:00 - 16:00 |